Popravak i održavanje felgi


Popravci felgi / održavanjePored estetskih popravaka oštećenja vanjskih rubova felgi nastalih zbog udaraca kamenja, posljedica oksidacije i korozije, te ostalih oštećenja na laku, dodatno smo u mogućnosti kroz našu paletu strojeva popraviti i oštećenja koja utječu na sigurnost, kao na primjer bočni i površinski udarci.

Da bi se popravak oštećenja na flegi izveo bezprijekorno i profesionalno, kod svih popravaka upotrebljavaju se postupci i sredstva najnovije tehnologije koji su pouzdani i provjereni tijekom dugogodišnjeg iskustva.

Zahvaljujući modernim i tradicionalnim metodama moguć je popravak felgi svih tipova i veličina, čak i sa neuobičajenim oštećenjima.

Felge vraćamo u izvorno stanje, te im ponovo dajemo novi sjaj.

Popravak felgiPopravak oštećenja nastalog zbog udarca u rubnik, oštećenja od soli, ogrebotina i slično, mnogo je ekonomičnije rješenje od kupnje nove felge. Rezultat stručne obrade felgi je impresivan, te felge dobijete kao nove.

Prilikom popravaka malih pukotina, ogrebotine do 3mm dubine izbruse se i izravnavaju kako bi se dobila čista glatka površina. Na završetku se felge po želji plastificiraju, lakiraju ili poliraju na visoki sjaj.

Kod poliranja, površina dobije dodatnu čvrstoću što jamči dužu trajnost i otpornost na habanje. Polirana felga može se i dodatno zaštititi transparentnim bezbojnim plastifikatom. Ukoliko su oštećenja na felgi vrlo teška, u ponekim slučajevima njezin popravak može biti i neisplativ. Slobodno nam se obratite s upitom i mi ćemo vam rado odgovoriti može li se vaša felga popraviti.

Pošaljite nam upit s podacima i slikom felge na kojoj je oštećenje dobro vidljivo, a mi ćemo vam odgovoriti s našom ponudom.